Back to top

Programok

A Várom az Urat Adventi Keresztyén Zenefesztivál az Erdélyi IKE évente ismétlődő, egynapos rendezvénye, amely az adventi időszak lázas készülődésében kínál alkalmat az elcsendesedésre, felkészülésre, 2001 óta.

A Csillagpont egy ifjúsági találkozó, amely kétévente többezer fiatalt vonz a világ minden pontjáról, központi témája alkalomról alkalomra változó.

Debrecen

A Válts irányt!

Az IKE Angoltábort két korcsoportra osztva, gyerekek és fiatalok számára szervezzük.

Algyógy

A rendezvény során az egyházmegyék vetélkedőjén továbbjutó fiatalok különböző kreatív és játékos feladatok megoldása által mutathatják meg bibliaismeretüket, tájékozottságukat a Szentírással kapcsolatos kérdésekben. 

Kolozsvár

Az Égjen a láng újévi keresztyén zenefesztivál 2010-ben jött létre Marosvásárhelyen. Azóta a rendezvény mozgalommá nőtte ki magát, együttesek alakultak, közösségek formálódtak a zene összetartó erejének köszönhetően.

Marosvásárhely

A Munkatársképző Tanfolyam (MKT) egy négy hétvégés képzés, amely három fő téma köré épül: önismeret, kapcsolatok és kommunikáció, csoportszerepek és ifjúsági munka. A szemináriumokon a különböző előadások, csoportdinamikai játékok, beszélgetések célja, hogy a fiatalok felismerjék a gyülekezeti mu

A Generális Konvent Ifjúsági Bizottság (GeKIB) üléseinek célja, hogy a Kárpát-medence ifjúságával dolgozó lelkipásztoroknak és ifjúsági munkásoknak adjon lehtőséget arra, hogy az együttműködés útjairól és lehetőségeiről beszélgethessenek, akár kötött akár kötetlen keretek között.

Az egyhetes táborban a különböző szintű gitártudással rendelkező fiatalok mindegyike megtalálhatja a helyét, hiszen a kezdő csoporttól kezdve a haladó, alkotó csoportig több tanár biztosít gitároktatást.

Algyógy

Az Easter Course olyan ifjúsági vezetőknek a találkozója, akik az European Fellowship valamelyik szervezetében tevékenykednek, munkálkodnak. Az egyhetes tevékenység önkéntes koordinátorokat, ifjúsági vezetőket gyűjt egybe, akik közösen tanulnak, fejlődnek, játszanak.